Ακύρωση του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αλγολογίας

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι

H οργανωτική και επιστημονική Επιτροπή του 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αλγολογίας αποφάσισε την ακύρωση του Συνεδρίου που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα.

Η τρέχουσα συγκυρία της πανδημίας Covid-19 και οι σοβαρές επιπτώσεις της στον εργασιακό και προσωπικό χώρο των εργαζομένων, μας οδήγησε στην δύσκολη αυτή απόφαση. Οι προσδοκίες μας για ένα συνέδριο με πλούσια ελληνική και διεθνή αντιπροσώπευση, με γόνιμες επιστημονικές συζητήσεις, ενεργή συμμετοχή σε κλινικά φροντιστήρια και πλούσια ζωντανή κοινωνική επαφή, θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθούν κάτω από το φάσμα της κοινωνικής απόστασης που επιβάλλεται λόγω της πανδημίας.

Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να ακυρώσουμε για εφέτος το συνέδριο. Αντ΄ αυτού προγραμματίζουμε μία πολυθεματική ημερίδα με ενδιαφέροντα θέματα και διαλέξεις. Η ημερίδα θα οργανωθεί στην Αθήνα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, με την δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης από τα μέλη μας που βρίσκονται εκτός Αθηνών και έχουν δυσκολία πρόσβασης. Σχετικά με τον τόπο οργάνωσης της ημερίδας θα ενημερωθείτε εγκαίρως.

Η ΕΕΑ θα συνεχίζει να βρίσκεται πλάι σας οργανώνοντας διαδικτυακά σεμινάρια πάνω σε τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν και παρουσιάζοντας νέες θεραπευτικές δυνατότητες όπως αυτές διαμορφώνονται στον διεθνή και ελληνικό χώρο.

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και σας περιμένουμε, με καλύτερες συνθήκες, στην ημερίδα μας.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς.

Οι πρόεδροι

Βαγδατλή Κυριακή

Αρναούτογλου Ελένη

 

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΓΟΛΟΓΙΑΣ
Μακρυνίτσας 4 - 6. Αθήνα 115 22

Tηλ: 210 6444174 (Δε-Πέ 5-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448686

Email: info@algologia.gr

Αίτηση Εγγραφής - Συνδρομές

Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ε.Ε.Α.

Συνδρομές: Η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με την Ε.Ε.Α. είναι δυνατή μόνο μέσω των δύο επισήμων λογαριασμών της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας στις Τράπεζες:

ALPHA BANK IBAN: GR8901401180118002002007554
EUROBANK IBAN: GR4802600080000310102218133


Σας παρακαλούμε να στείλετε με email, fax ή επιστολή στην Εταιρεία την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας.

Εάν είστε μέλος της Ε.Ε.Α. και έχουν αλλάξει τα στοιχεία σας στείλτε μας ένα σχετικό e-mail